Locatie

Brasserie

Toggle

Gasterij Zondag beschikt over een gezellige brasserie. De brasserie is ingericht met diepbruine houttinten en zwart leren stoelen. De opgezette herten- en wildzwijnkoppen, de oude familieportretten en de koperen lampen maken de brasserie tot een sfeervol Veluws bruin café.

Vanaf 10 uur ’s ochtends kunt u terecht voor een lekkere kop koffie met huisgemaakt appelgebak. Vanaf 12 uur serveert onze keuken gerechten van de kleine kaart van rijkelijk belegde broodjes, soepen en pannenkoeken tot saté van het huis en biefstuk.

De brasserie is geschikt voor gezelschappen tot 25 personen.

Restaurant

Toggle

In ons restaurant gedeelte kunt u heerlijk a la carte dineren. Dankzij de lange raamzijde, bevinden de meeste tafels zich aan het raam. Op vrijdag, zaterdag en zondag zorgt onze huispianist voor de muzikale omlijsting. Verder brandt in de wintermaanden natuurlijk de open haard, waar u -voordat u dineert- een borreltje kunt drinken.

Onze dinerkaart biedt elk seizoen verrassende (seizoens-)gerechten. Daarnaast stelt de keuken elke week een verrassend drie gangen menu samen (keuze uit vis vlees of wild) voor slechts € 25,- . Nieuwsgierig naar het huidige menu? Neem gerust contact met ons op. Naast ons weekmenu hebben wij ook een Rondje Zondag, wat bestaat  uit 11 gerechten verdeelt over 3-gangen  á 35,00 euro per persoon, te bestellen vanaf 2 personen.

Neem ook zeker een kijkje op onze wijnkaart, voor de door ons zorgvuldig gekozen selectie wijnen.

Serre

Toggle

Aan de achterzijde van ons pand, bevindt zich de sfeervolle serre. Dankzij de vele ramen biedt deze ruimte volop uitzicht op de mooie  tuin en vijver.

Deze ruimte wordt veelal gebruikt voor het ontvangen van gezelschappen en biedt 100 zitplaatsen. Bij feestavonden (bijvoorbeeld bruiloften of recepties) bieden we met statafels plaats aan maximaal 125 personen. Mocht dit voor uw gelegenheid te weinig zijn, dan verbinden we ons restaurant aan de serre. Zo is er plaats voor 200 personen. Ook is het mogelijk een partytent te plaatsen op het achterterras.

Wanneer de serre niet wordt bezet door gezelschappen, dan serveren wij hier vaak ook á la carte diners.